Home >> Nieuws >> Evenement

Evenement

Asterix en de race door de Laars

De titel van het 37ste album van de avonturen van Asterix is eindelijk onthuld!
We zijn in het jaar 50 voor Christus. Heel ItaliŽ is afhankelijk van Rome. Heel ItaliŽ? Nee! Caesar mag dan wel dromen van een verenigd ItaliŽ, maar het schiereiland bestaat uit vele regioís die gehecht zijn aan hun onafhankelijkheid. En het leven van de legioensoldaten in de Romeinse garnizoenen is bepaald niet gemakkelijkÖ Op 19 oktober komt Asterix aan bij de ItaliŽrs. Bereid u voor op een wilde race door de Laars!

HET ALBUM

De personages, die de twee genieŽn van de 9de kunst hebben gecreŽerd, zijn terug!
Na Asterix bij de Picten en De Papyrus van Caesar, keren Asterix en Obelix terug in Asterix en de race door de Laars, het nieuwe album van de talentvolle Jean-Yves Ferri en Didier Conrad.
Tot misnoegen van Obelix zijn de inwoners van ItaliŽ niet allemaal Romeinen. Integendeel! De ItaliŽrs willen hun onafhankelijkheid behouden en zien met lede ogen aan hoe Caesar en zijn l egioenen hen proberen te onderwerpen.
In Asterix en de race door de Laars storten onze vrienden zich in een spannend avontuur en maken ze kennis met een verrassend antiek ItaliŽ.

WAAROM ITALIň?

ďItaliŽ is niet alleen Caesar, Rome en het Colosseum!Ē zeggen Didier Conrad en Jean-Yves Ferri. ďWe beseften dat het voor Asterix en Obelix tijd werd om een beter idee te krijgen hoe ItaliŽ er echt uitzag. En dat zal Albert Uderzo leuk vinden, want zijn familie komt oorspronkelijk uit VenetiŽ.Ē

Valid XHTML 1.0 Transitional