Home >> Asterix bij de Picten

Asterix bij de Picten

Vanaf 24 oktober 2013 zal Asterix bij de Picten in alle boekhandels verkrijgbaar zijn. De Picten ? Ja, de Picten ! Dit volk uit het vroegere Schotland bestond uit geduchte strijders die tot verschillende stammen behoorden. De Romeinen gaven hen de naam Picten, wat letterlijk 'beschilderde mensen' betekent.

In lijn met de traditie van de avonturen van de beroemdste Galliër, is Asterix bij de Picten een epische reis naar een streek die rijk is aan tradities, en de ontdekking van een volk wiens culturele verschillen worden vertaald in onvergetelijke grappen en woordspelingen. Op de lezersfora worden weddenschappen afgesloten en volgt de ene discussie na de andere. Whisky? Boomstamwerpers? Doedelzakken? Namen die beginnen met Mac? Worden de geheimen van de Muur van Hadrianus en van het monster van Loch Ness eindelijk onthuld? En wie weet, zien we de Galliërs zelfs in Schotse rokken… De spanning is compleet!

Naar de boekhandel op 24 oktober 2013 voor het stripalbum dat een klassieker belooft te worden in de Asterix-serie: Asterix bij de Picten!


Valid XHTML 1.0 Transitional